Despre noi

f01iSuntem partenerul tău

Într-o economie în rapidă schimbare, în care băncile și-au făcut compatibile sistemele de tranzacționare a creanțelor, am dezvoltat acest business de tranzacționare, recuperare, valorificare a creanțelor, astfel spus MGC.

Management și Gestiune Creanțe este o companie care oferă servicii de recuperare și colectare a creanțelor, precum și preluare de creanțe în condiții avantajoase, venind astfel în sprijinul persoanelor juridice care își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul țării, fără deteriorarea relațiilor comerciale dintre societate și partenerii săi comerciali.

 

Echipa noastră

Echipa MGC este formată din profesioniști cu vastă experiență în drept comercial, drept civil, drept penal, drept financiar, drept internațional, specialiști în managementul proiectelor, al finanțelor și fiscalității.

Prin maniera de abordare și demersurile efectuate, atât în relaţia cu clienţii, cât şi în relaţia acestora cu debitorii suntem interesaţi să dezvoltăm o colaborare bazată pe încredere, discreție și comunicare pro-activă.

 

Facem față provocărilor

Eforturile companiei se concentrează în direcția dezvoltării, proiectării și implementării unor soluții bazate pe Know-how-ul acumulat de-a lungul anilor, dedicate clienților noștri.

Principiul Win-Win este utilizat de MGC ca obiectiv de business: construim relații de parteneriat bazate pe calitatea serviciilor oferite, pe încrederea și respectarea promisiunilor făcute clienților și colaboratorilor noștri, în urma căreia să aibă de câștigat atât compania cât și partenerii noștri.

Punem accent pe soluții personalizate și flexibilitate, adoptăm modalități de lucru inovatoare și lucrăm numai pe bază de onorariu de succes.